Uitreiking ¨Verrijk je wijk¨

Door Yvonne Ariesen op 31 januari 2024

Ook afgelopen jaar heeft de Gemeente Zwartewaterland weer een prijsvraag uitgeschreven, waarin inwoners ideeën en initiatieven mochten inzenden, waarmee je de eigen wijk kunt verrijken. Uit de vele inzendingen heeft een jury een flink aantal prijswinnaars gekozen. Hieraan zat al naar gelang de investeringsbehoefte van het initiatief, een geldbedrag aan vast.

Afgelopen maandag, 28 januari 2024 werden de prijswinnaars bekend gemaakt en de daarbij behorende cheques uitgereikt. Een aantal in het oog springende prijswinnaars waren:

  • Multiculturele theatervoorziening in Hasselt
  • Samen het verleden van Genemuiden ontmoeten
  • Avonturenpad Zwartsluis, van praktisch dorp naar prachtig dorp
  • Bloeiende bermen en ervan in Genne en Holten

De PvdA kan zich goed vinden in de keuze van de jury. Het zijn allemaal initiatieven, waarmee wij onze kernen en buitengebieden kunnen verrijken.

Met onze volledige instemming blijft de inbreng van de gemeente niet beperkt tot het uitdelen van geld cheques, maar wordt er met de initiatiefnemers meegedacht over de verdere ontwikkeling van hun initiatieven.

PvdA wil alle  prijswinnaars van harte feliciteren en waar mogelijk steun bieden.

Ron Bleumink

Yvonne Ariesen

Yvonne Ariesen

Yvonne is al jaren lang werkzaam in het onderwijs en in de kinderopvang. Als pedagogisch medewerkster heeft ze veel ervaring in het werken met kinderen van 4-12 jaar. Verdere staat natuur hoog in het vaandel, kinderen en natuur, een mooie combinatie. Zij zet zich in voor projecten zoals thema- avonden. Yvonne draait mee met de

Meer over Yvonne Ariesen