Door Greet Generaal op 8 december 2016

Fractie op werkbezoek bij Gedi

De fractie van PvdA Zwartewaterland bracht woensdag 16 november een werkbezoek bij Gedi in Genemuiden. Klaas van Olst vertelde eerst over de werknemers die Gedi heeft en tegen welke uitdagingen zij aanlopen om aan het werk te komen en blijven. Veel mensen krijgen binnen dit bedrijf de kans om ondanks hun beperkingen toch zinvol werk te doen.

Dat dit wederzijds bevalt werd wel duidelijk uit het feit dat iemand die bij Gedi aan het werk komt, hier vaak ook voor zeer lange tijd aan het werk blijft. Ook kreeg de fractie uitleg over hoe Gedi aan haar opdrachten komt. Hierna volgde een rondleiding door de werkplaats. Zowel bij de tapijt-sectie als bij de houtbewerking. Een goed werkbezoek dat ons nog eens duidelijk heeft gemaakt dat Gedi een mooi bedrijf is, dat een waardevolle aanvulling is op andere bedrijven in onze gemeente.

Greet Generaal

Greet Generaal

Greet is gehuwd en heeft 2 dochters. Zij woont sinds 1980 in Zwartsluis. Werkt als personeelsadviseur bij autobedrijf Bert Wieten en verzorgt daar ook voor een groot deel de boekhouding en de marketing. Eerder 11 jaar in de Isalakliniek gewerkt en 9 jaar op de afdeling personeelszaken bij WEZO in Zwolle. Door al deze werkervaring

Meer over Greet Generaal