Vrijwilligers in het zonnetje

11 februari 2018

Lijsttrekker Jannet Hoentjen van PvdA Zwartewaterland heeft deze week Siepie Dijkslag, vrijwilliger bij onder andere  De Zonnebloem, in het zonnetje gezet met een bloemetje. In onze gemeente zijn gelukkig veel vrijwilligers actief. De PvdA Zwartewaterland heeft veel waardering voor de grote inzet die door alle vrijwilligers in onze gemeente wordt gedaan.

Siepie is een super-vrijwilligster met het hart op de goede plaats. Zij maakt het verschil voor vele mensen en heeft oog voor hen die het nodig hebben. Zo is zij al 12 jaar voorzitter van de Zonnebloem in Zwarsluis, waarbij ze iedereen die het nodig heeft een helpende hand biedt. Siepie helpt in de boekenhoek van de Schans en heeft er o.a. voor gezorgd dat er grote letter boeken zijn.

Siepie is niet alleen actief voor ouderen, zij heeft ook als verkeersouder bij de Aremberg “dienst” gedaan. Hiernaast is zij actief bij Desz, als trainer en gastvrouw.

Het bloemetje heeft zij kortom meer dan verdiend. Jannet Hoentjen sprak hiermee namens ons allen de dank uit voor het vele werk dat Siepie doet.