Spetterfeest groot succes!

4 maart 2018

De PvdA Zwartewaterland hield woensdag 26 februari j.l. weer haar jaarlijkse spetterfeest, dit keer in zwembad De Kragge in Zwartsluis. En een feest werd het… Vele tientallen kinderen zorgden voor een vol, maar bruisend zwembad, waar de gezelligheid werkelijk van afspatte.
Weliswaar viel deze activiteit samen met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar eigenlijk maakt ze daar toch geen deel van uit. Dat kan ook moeilijk; de kinderen, bijna allemaal van de basisschoolleeftijd, kwamen voor een fijne middag zwemmen en niet voor gemeentepolitiek.
Op een fijne manier sporten voor alle kinderen, daar gaat het de Partij van de Arbeid om, en dat is deze middag meer dan voortreffelijk gegaan. De vele liters gratis limonade en het fruit vonden gretig aftrek.
Voor ouders en andere belangstellenden waren raadsleden en kandidaatsraadsleden aanwezig om, onder het genot van een bak koffie wat te babbelen, waarbij soms toch de politiek aan de orde kwam. Daarbij werd duidelijk dat de zorgen om de kwaliteit van de zorg voor ouderen en jongeren ook in Zwartewaterland hoog op de agenda staan. Maar ook duidelijk werd hoe waardevol de voorzieningen, zoals onze zwembaden, zijn voor een bruisende gemeenschap.