Door Harrie Rietman op 25 februari 2014

Campagnenieuws

Langzamerhand begint de verkiezingskoorts toe te slaan. Bij sommige, bevriende, partijen uit zich dat in een eruptie van Twitter- en Facebook berichten. Kamerleden komen ingevlogen en zelfs de fractie van Gemeente Belangen begint schriftelijke vragen te stellen. Natuurlijk zit ook de PvdA niet stil. We gaan gewoon door met het brengen van wijkbezoeken. Er staan er nog drie op de rol op drie zaterdagochtenden, voorafgaand aan de verkiezingen. Maar we zijn ook bij de misschien wel voor het kampioenschap van Desz beslissende thuiswedstrijd; we organiseren weer ons traditionele spetterfeest (dit keer zelfs twee, in Genemuiden en Hasselt) in de zwembaden, die mee dankzij onze inspanningen nog open zijn, we gaan mee met de Zonnebloem, er zijn maar liefst twee lijsttrekkersdebatten… Kortom, het borrelt en bruist. Op onze eigen websites, maar ook in de media duiken steeds meer foto’s op van ‘de kop van onze lijst’ en binnenkort zullen ook de verkiezingsposters de borden en ramen gaan sieren.

Bij dit Vuistje hebt u ook een PvdA-affiche ontvangen. Wilt u het goed zichtbaar ophangen? Wanneer u meerdere exemplaren of een grotere wilt, laat ons dit dan vooral weten, wij zorgen er voordat deze bij u bezorgd wordt.

Bij al die activiteiten kunnen we gelukkig terugvallen op een enthousiast campagneteam en op veel steun vanuit bestuur en fractie. Maar ieder handje dat wordt uitgestoken om te helpen in deze hectische tijd is meer dan welkom. Dat geldt zeker ook voor de traditionele laatste-dag-actie, waarbij we op een ludieke manier iedere Zwartewaterlander oproepen te gaan stemmen, en natuurlijk vooral op de PvdA. Die actie speelt zich af op dinsdag 18 maart ’s avonds. En omdat we alle woningen in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis willen bereiken, hebben we ieders hulp nodig. We roepen alle leden en sympathisanten, stemmers en potentiële stemmers op ons deze avond te komen helpen. Zeg geen nee als we je vragen. Iedereen doet mee!

 

Harrie Rietman

Achterweg 32

8281 AT Genemuiden

038 3855047/ 06 28545172

[email protected]

Harrie Rietman

Harrie Rietman

Mijn naam is Harrie Rietman, geboren en getogen in Genemuiden, vanaf april 2018 lid weer lid van de gemeenteraad van Zwartewaterland en sinds maart 2020 wethouder. Ik heb een stevige, maar mooie portefeuille waarin Ruimtelijke ordening, Natuur en milieu en de Energietransitie de drie belangrijkste pijlers vormen. Daarnaast ben ik kernwethouder van Hasselt. Binnen mijn

Meer over Harrie Rietman